A Bercel Kastély Nógrád megyében, Bercelen található, Budapesttol 65 km-re, gyönyöru környezetben. A kastély 1889-ben épült, majd az 1997-es teljes felújítást és átalakítást követoen, 1998 nyarán nyitotta meg kapuit a látogatók elott. A kastély épületét és a hozzá tartozó melléképületeket azóta is folyamatosan újítjuk, fejlesztjük, hogy megfeleljünk korunk egyre növekvo igényeinek.

A kastély azzal a céllal nyitott meg közel tíz éve, hogy kifejezetten kis létszámú (15-35 fos) csoportok számára ideális helyszínt biztosítson a vállalati tréningek, konferenciák, felsovezetoi értekezletek, valamint baráti társaságok számára. A legfobb erosségünk, hogy a kastély zártköruen muködik, így kizárólagos használatot biztosítunk vendégeinknek.
Csak elore foglalt csoportok számára tartunk nyitva, minimum 10 db egyágyas szoba, vagy 8 db kétágyas szoba foglalása mellett. Szerzodésben garantáljuk, hogy a foglalt idotartam alatt más csoportot vagy vendéget nem fogadunk, így zavartalanul koncentrálhatnak vendégeink jövetelük céljára.

A kastély ideális helyszíne lehet kisebb létszámú esküvoknek, de nyáron a parkban felállított esküvoi sátorban akár 100-120 fos esküvo lebonyolítására is van lehetoség.A kastély épületében 15 db, egyedien berendezett szoba áll vendégeink rendelkezésére, a maximum kapacitásunk 35 fo. A szobák többsége kétágyas, de vannak háromágyas szobáink is, melyek szükség esetén - méretükbol adódóan - tovább pótágyazhatók. Lakosztályunk 70m2-es, de vannak két szintes, galériás szobáink is.
Vállalati tréningek esetén a konferenciaterem berendezési igényétol függoen az ideális létszám 15-25 fo.

A kastély körül harmincötezer négyzetméteres, bekerített park áll vendégeink rendelkezésére, (outdoor tréningekre kiválóan használható) ahol a parkolás a személygépkocsik számára a kerítésen belül, ingyenesen biztosított. A bekerített, parkos részen kívül még további sík területekkel és erdorészekkel is rendelkezünk, melyek kifejezetten alkalmasak különbözo szabadtéri, ill. nagy térigényu outdoor programok lebonyolítására, pl. paintball, erdei kirándulások.

A kastély területén 18x6 m-es nyitott uszoda, lengoteke, szabadido pálya áll a vendégek rendelkezésére. Lehetoség van íjászatra, tollasozásra, petangozásra, ping-pongozásra és egyéb-, szabadtéri sportokra. A borozóban darts és csocsó található. A fürdoházban: szauna, jacuzzi, (hidromasszázs medence) férfi-, noi öltözok, zuhanyzók és masszázsterem találhatók, ahol elore egyeztetett idopontban különbözo masszázsprogramokat lehet igénybevenni. A kertben új "Grill terasz" található, eredeti búbos kemencével, ahol igény szerint frissen sütünk kenyeret, péksüteményeket, pizzát. Nagy hangsúlyt fektetünk a házi készítésu ételeinkre, süteményeinkre valamint a konyhánk kiváló színvonalára! Személyzetünk udvarias, kedves, a hangulat családias, otthonos.

Vendégeink túlnyomó része az elso foglalás után egy éven belül visszatér hozzánk. Hiszünk benne, hogy a jó tréning sikeréhez a jó helyszín is nagyban hozzájárul!

Szeretettel várjuk Önt is a Bercel Kastélyban!