Július 1-től ismét az Excellence Kft. működteti a Bercel Kastélyt, ahol többet, újat és értékesebbet szeretnénk nyújtani trénereknek és tréningezőknek egyaránt. A nálunk szervezett szakmai programok köré a H2R szemléletnek megfelelően olyan kiegészítő modulokat ajánlunk, amelyek ragyogóbbá, élvezetesebbé, de leginkább hatékonyabbá teszik az új képességek elsajátítását, az információk befogadását és azok mihamarabbi alkalmazását. Úgy gondoljuk, hogy a "tréningszakma" elérkezett az Intel vállalat híres, magyar származású alapítótagja, Andy Grove, azaz Gróf András által megfogalmazott ún. stratégiai inflexiós ponthoz. Ezek a pontok olyan időszakot jelentenek, amikor vagy áttérünk egy új fejlődési pályára, vagy tönkremegyünk! ld. ábra.

A stratégiai inflexiós ponthoz érve ugyanis bármely kiválasztott egység nem képes az azt megelőző időszakban megszokott és működő módszerekkel növekedni, hanem valami újat, jobbat, hatékonyabbat kell bevezetnie ahhoz, hogy "létjogosult" maradjon. Az inflexiós pontok megtalálhatók a társadalmakban is. Érdemes lenne tanulmányozni, hogy vajon mikor lehetett a Római Birodalom történelmének, vagy más letűnt civilizációk inflexiós pontja. A vállalatok HR menedzsmentje szempontjából úgy tűnik most készülünk átlépni az inflexiós ponton. Nyilván sokféle alternatíva áll a vállalatok előtt. Mi a Kék Óceán Stratégia módszertant és eszköztárat illetve a H2R szemléletet javasoljuk és ezek alkalmazásában tudunk hatékony segítséget nyújtani Önöknek a Bercel Kastélyban.

A Bercel Kastélyban megszervezésre kerülő vállalati tréningek többségét a megrendelő cégek maguk bonyolítják, de a hozzánk rendszeresen járó és általunk ismert és elismert trénereket és tréning/tanácsadó cégeket mi is szívesen ajánljuk ügyfeleinknek. Van azonban néhány saját csapatépítő programunk is, amelyek kifejezetten a mi helyszínünkre lettek kifejlesztve és akár önálló programként, akár a tréningek mellé kiegészítő programként is nagyon szívesen ajánljuk vendégeinknek, ügyfeleinknek.

A Bercel Kastély, mint tréninghelyszín

A legfőbb erősségünk más tréninghelyszínekkel szemben, hogy a kastély zártkörűen működik, egy időben csak egy csoportot fogadunk, így kizárólagos használatot tudunk biztosítani vendégeinknek. A tréningező cégek, vállalatok szempontjából nagyon előnyös, hogy a kastély területén nem zavarja a munka menetét semmilyen körülmény, se más vendég,
így nem kell alkalmazkodniuk és kompromisszumot kötniük a tréning alatt.
Az étkezéseket is egyénileg, az egyes csoportokhoz igazítjuk, a menü elkészítésénél ügyelünk a csoport összetételére, egyedi kívánságaikra.

Ügyfeleink nagy része szerint is egy vállalati program esetében a jó tréninghelyszín már fél siker. Mi azon fáradozunk, hogy a több napos programokból a mi részünket a tőlünk telhető maximális odafigyeléssel és magas minőségben teljesítsük, hogy a program a résztvevők számára valóban emlékezetes maradjon, vendégeink újult erővel és pozitív feltöltődéssel térjenek vissza munkahelyeikre.

Konferenciaterem mérete és felszereltsége

Konferenciatermünk 50 négyzetméteres, napos, tágas és légkondicionált, mindenfajta technikai felszereléssel rendelkezik: projector, projector vászon, írásvetítő, 4 db flip chart, pin-wand, DVD/CD/TV. Erősítőinkkel és nagy teljesítményű, -projektorra és laptopra köthető- hangfalainkkal a filmbejátszások, zenehallgatások minősége kitűnő.
A kastély egész területén vezeték nélküli internet (wifi) lefedettségünk van, mely a vendégeink számára ingyenes. A konferenciateremben külön telefonvonal van bevezetve. A kávészünet kínálatunk minden igényt kielégítő. A kínálatból: sós- és édes-, házi készítésű sütemények, üdítő, kávé, sok féle tea, gyümölcs, mentás házi limonádé vagy forralt bor.

A konferenciaterem berendezése / ideális férőhelyek

U alakban asztalok mellett: max. 22-24 fő,
színházsorosan: 30-35 fő,
székekkel körben: 25-30 fő,

A konferenciatermen kívül, szekciókra alkalmas helyiségek:
  • szalon
  • borozó
  • apartman


Bővebb információ a Berceli Tréningekről, pdf formátumban.