Baráti összejövetelek, A-tól Z-ig szervezett szülinapok, esküvők mellett néhány különleges programot is ajánlunk Önöknek. Ilyen például Kincskeresőnk, mely az akadályversenyek és a középkori kincskeresés hangulatát ötvözve nyújt élményt kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Kedveltek a sportversenyek, a vetélkedők és akadályversenyek, tanösvényeink, és a számháború. Évszakokkal kapcsolatos programjaink között vannak pancsoló, tábortűzes, bográcsozós, grillezős, outdoor-palacsintázós, "hamubasült" pogácsázós, "szedd magad!" gyümölcsszedős programok is. Gyermek-felnőtt közös programjaink az őszi dekoráció-készítés, az ádventi-vásár előkészületek: koszorú-, mézeskalács készítés, gyöngyfűzés, Mikulásváró és Húsvétkor az össznépi tojáskeresés erőn-mezőn át. Persze szívesen segítünk saját, egyedi ötleteik megvalósításában!

Különleges programjaink között szerepelnek Philippe de Chalendar karmester által vezetett Opera Hétvégék. Nagy sikere volt már a baráti társaságok számára szervezett hétvégéknek, melyeket most szívből ajánlunk vállalatok számára is akár H2R családi programmodulként, akár a "kötélhúzáson" túlmutató csapatépítésként. Az adott opera archetípusainak alapos ismerete, valamint a történelmi és szociális háttér megvilágítása után fantasztikus beszélgetéseknek lehetünk részesei a modern-kori Don Giovannik, az emancipált Carmenek és az öregedés gondolatával küszködő Faustok viselkedésének miért-jeiről. Az operákat mint esettanulmányokat alkalmazzuk az emberi társadalmak hierarchiáinak, az együttélés szabályrendszereinek és az emberi archetípusok problémáinak tanulmányozására, megértésére. Az Opera Hétvégék alatt közismert operákon keresztül vizsgálunk meg olyan kérdéseket, mint pl.:
  • Don Giovanni - kényszerképzeteink, megfelelni-vágyás
  • Faust - eladható-e a lélek?
  • Cosi fan tutte - párkapcsolatok
  • Parsifal - értékek és értékrendek
  • Varázsfuvola - a megpróbáltatások szerepe életünkben
Librettók, híres felvételek, neves előadók, egyedi interpretációk világában barangolunk miközben sokat tanulunk az életről, másokról és főleg persze magunkról.